Bedrijfsuitje in Amsterdam tijdens het voorjaar

2023-03-15
Uitjesbureau

Het is zover, bedrijfsuitje Amsterdam. Het voorjaar is de perfecte tijd van het jaar om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren. Het weer wordt warmer, de dagen worden langer en de natuur komt weer tot bloei. Er zijn tal van leuke activiteiten die je kunt ondernemen met je collega's om het voorjaar te vieren. In deze blog geven wij je een aantal tips voor een geslaagd bedrijfsuitje in het voorjaar in Amsterdam.

Waarom nou een bedrijfsuitje in het voorjaar boeken? Wandel door het centrum van Amsterdam tijdens je bedrijfsuitje. De 9 straatjes, het Spui, de Albert Cuypmarkt, er is altijd genoeg te beleven tijdens een van de vele outdoor bedrijfsuitjes in het voorjaar. Na maandenlang kou, regen en sneeuw wordt het eindelijk weer lekker weer! Dat betekent ook de perfecte tijd om weer lekker naar buiten te gaan en een leuke outdoor activiteit te ondernemen.

Sportieve outdoor bedrijfsuitjes in Amsterdam

Als je op zoek bent naar iets actiefs om te doen met je collega's, zijn er tal van sportieve activiteiten die je kunt organiseren in het voorjaar. Denk aan een bootcamp in het park zoals de Zeskamp of het altijd uitdagende Expeditie Robinson spel, een yogales in de buitenlucht of een potje beachvolleybal op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Het voordeel van deze activiteiten is dat je niet alleen actief bezig bent, maar ook geniet van de frisse lucht, het zonnetje, en werkt aan de teambuilding!

Workshop met collega’s in Amsterdam

Wil je graag iets nieuws leren met je collega's? Dan is een workshop een leuk idee voor je teamuitje in Amsterdam. Denk aan een workshop bloemschikken, een kookworkshop of een water workshop. Op deze manier zijn jullie niet alleen gezellig samen, maar ook nog eens productief bezig en leer je weer iets nieuws. Wij bieden een unieke Waterproeverij aan, waarbij je alles leert over de wonderlijke wereld van water. Onze watersommelier weet je tijdens deze workshop te inspireren om eens met een diepere blik naar het water wat wij drinken te kijken.

Kortom, het voorjaar is een heerlijke tijd om een bedrijfsuitje te organiseren. Er zijn tal van leuke activiteiten die je kunt ondernemen met je collega's, zowel binnen als buiten. Of je nu kiest voor een dagje weg, een sportieve activiteit of waardevolle workshop, het belangrijkste is dat je samen geniet van het mooie weer en de bloeiende natuur in de stad.

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 23 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.